INSCRIPCIÓ ALS CASALS I CAMPUS TECNOLÒGIC

Si has fet prèviament la preinscripció, aquí pots formalitzar la inscripció i lliurar tota la documentació necessària per poder assistir a les activitats d’estiu del Centre d’Estudis Montseny.

Entre els dies 3 de maig i 9 de juny hauràs de formalitzar la inscripció omplint aquest formulari (afegint tota la documentació que t’indiquem):

El primer dia d’assistència als casals o campus, caldrà lliurar en mà el certificat d’auto responsabilitat que també trobeu adjunt en aquest missatge (cal renovar-lo cada setmana).

Ajuts econòmics

Aquelles famílies que heu demanat l’ajut econòmic cal que espereu a formalitzar la inscripció fins al 28 de maig, aquesta serà la data que es publicarà la resolució d’ajuts.

Si sou beneficiàries de l’ajut, recordeu que heu de descomptar aquest import del total del pagament de la vostra inscripció. En el formulari, en l’apartat Ajut econòmic heu de posar la quantitat que us ha assignat l’Ajuntament i es calcularà la diferència a pagar de forma automàtica.

Per tal d’assegurar la plaça, és molt important que es faci entrega de tota la documentació dins el període indicat anteriorment, en cas contrari la vostra reserva quedarà anul·lada.