INSCRIPCIÓ ALS CASALS (AMB AJUTS)

Per poder participar a les activitats d’estiu del Centre d’Estudis Montseny hauràs de formalitzar la inscripció entre els dies 25 d’abril i 10 de juny omplint aquest formulari (afegint tota la documentació que t’indiquem):

D'Infantil 3 a 6è de Primària
De 1r de Primària a 4t d'ESO
D'Infantil 4 a 4t d'ESO

Ajuts econòmics

Aquest estiu com a novetat, per poder sol·licitar l’ajut econòmic del casal o campus necessitareu un PIN personal per cada nen/a. Per poder obtenir aquest PIN, cal que ens indiqueu en el formulari d’inscripció quin és el vostre número d’identificació de l’alumne/a (IDALU o NÚMERO RALC).

Aquelles famílies que voleu demanar l’ajut econòmic cal que seguiu els següents passos:

  1. Formalitzar la inscripció i especificar en el formulari que sol·liciteu l’ajut econòmic. El període de sol·licituds d’ajuts econòmics serà del 25 d’abril fins al 23 de maig.
  2. Després us enviarem un correu electrònic amb el vostre PIN personal, amb aquest podreu sol·licitar l’ajut, aquest tràmit serà a través de la web de l’Ajuntament.
  3. El 30 de maig es comunicarà el llistat provisional de beneficiaris d’ajut econòmic. Si finalment sou beneficiàries de l’ajut, cal que feu un ingrés al ES25 2100 0882 2702 0015 0870 i envieu el justificant a viulestiu@cemontseny.cat. Cal que descompteu de l’import total la quantitat que us ha assignat l’Ajuntament. Si us han denegat l’ajut cal que feu l’ingrés del cost total del casal o campus.

Per tal d’assegurar la plaça, és molt important que es faci entrega de tota la documentació dins el període indicat anteriorment, en cas contrari la vostra reserva quedarà anul·lada.

Termini d'inscripció amb ajuts finalitzat