Com inscriure’t

Inscriure’t en els torns de casal i/o campus de viulestiu.cemontseny.cat és molt senzill. Només has de seguir els següents passos:

  1. Prepara les còpies digitals dels documents obligatoris que has d’enviar des de la web per a fer la inscripció ( Autorització de sortides i atenció mèdica i Fitxa de salut) i la targeta de crèdit amb la qual faràs el pagament.
  2. Introdueix les dades de la inscripció.
    Si has triat l’opció amb beques, abans de seguir amb els següents passos (elecció de torns i pagament), hauràs d’esperar a conèixer la resolució de la teva sol·licitud per a poder gaudir del descompte en el cas que te la concedeixin.
  3. Tria els torns i les opcions de cada torn que t’interessen i afegeix-les a la cistella. També podràs consultar la seva descripció i preu.
  4. Quan hagis seleccionat els torns que desitges ve a la cistella. Comprova que tot és correcte o fes les modificacions que consideris oportunes.
  5. Introdueix les dades de facturació.
  6. Confirma la comanda i procedeix, si escau, al pagament.
  7. Accediràs a la plataforma RedSys on realitzaràs el pagament amb el teva targeta de crèdit de manera segura sense compartir les teves dades bancàries amb nosaltres. Realitza la compra.
  8. Rebràs un email confirmant-te les dades de la teva inscripció i un altre confirmat el pagament.

Preus

Els preus estan exempts d’IVA