Casal d’estiu


En el Centre d'Estudis Montseny pensem que, una vegada acabat el curs escolar, l'estiu ofereix la possibilitat de realitzar activitats divertides que al mateix temps ajudin a practicar i millorar idiomes, esports, coneixements i per descomptat la imaginació.

Amb aquest objectiu oferim el Casal d'Estiu en tres modalitats amb fills conductors independents al matí.

A les tardes es fa de forma conjunta tallers i altres activitats fàcils i divertides.

Característiques per totes les modalitats

  • Inscripció per setmanes amb diferents opcions horaries (de 9 a 13h, de 9 a 15h, de 9 a 17h)
  • Acceptat per l'Ajuntament de Barcelona com activitat amb dret a sol·licitar els ajuts per la Campanya d'Activitats d'Estiu per infants i adolescents.
  • Permanència gratuïta de 8 a 9h
  • Monitors titulats
  • Organitzat per grups d'edat
  • 50% anglès / 50% català (a P3 pinzellades d'anglès a les activitats més lúdiques)
  • Tallers, summer kitchen (cuina), esports, ball, piscina, Let's Swim (piscina), cinema, teatre, jocs d'aigua, Tv Show, Zumba and Txi-kung for kids...
  • Sortida setmanal el dimecres
  • Samarreta amb disseny exclusiu de regal
  • La nit al casal

 

We are Superheroes

Després de molts anys de temps de pau, el col·legi Montseny torna a estar en perill.

L’amenaça de nous súper dolents torna ser a prop.

Per aquest motiu, la súper heroïna Silvia y la súper heroïna Shery han de tornar a posar-se la capa un altre cop! Dirigides pel seu cap, Laura Fury, lluitaran setmana a setmana contra els malvats i el seus plans malignes.

Però no estaran soles, les heroïnes comptaran amb l’ajuda de les nenes i nens del casal i tots junts treballant en equip salvaran al Montseny del mal, esforçant-nos i superant-nos tornarem a aconseguir amb pau i el respecte, cuidant la Terra, l’amistat i la felicitat que ens volen arrabassar.

Expressa't

T’has preguntat mai com són els autèntics herois del cinema i del teatre? Com s’ho fan per fer-nos creure en els seus poders, i en les seves proeses? Tens ganes d’expressar-te? De mostrar al món del que ets capaç? Vols representar històries increïbles i sorprenents?

Si la resposta és sí: Necessites aprendre tots els trucs del cinema i del teatre. Necessites pujar a l’escenari, interpretar, crear i expressar-te!

Si la resposta és no: Necessites aprendre tots els trucs del cinema i del teatre. Necessites pujar a l’escenari, interpretar, crear i expressar-te! I descobriràs que la resposta era que sí.

Vine al casal...Expressa’t!

És Dansa!

Arribat l’estiu, l’escola tanca les seves portes, per transformar-se, aquest cop, en un increïble estudi de dansa, el CEM Dansa. Prepara’t i prova els diferents estils, plens de sorpreses i aconsegueix el teu diploma cada setmana, per convertir-te en un gran ballarí/na.

Tot el que puguis imaginar i molt més en un Casal ple d'amics i experiències inoblidables.