Casal d’estiu


En el Centre d'Estudis Montseny pensem que, una vegada acabat el curs escolar, l'estiu ofereix la possibilitat de realitzar activitats divertides que al mateix temps ajudin a practicar i millorar idiomes, esports, coneixements i per descomptat la imaginació.

Amb aquest objectiu oferim el Casal d'Estiu en tres modalitats amb fills conductors independents al matí.

A les tardes es fa de forma conjunta tallers i altres activitats fàcils i divertides.

Característiques per totes les modalitats

  • Inscripció per setmanes amb diferents opcions horaries (de 9 a 13h, de 9 a 15h, de 9 a 17h)
  • Acceptat per l'Ajuntament de Barcelona com activitat amb dret a sol·licitar els ajuts per la Campanya d'Activitats d'Estiu per infants i adolescents.
  • Permanència gratuïta de 8 a 9h
  • Monitors titulats
  • Organitzat per grups d'edat
  • 50% anglès / 50% català (a P3 pinzellades d'anglès a les activitats més lúdiques)
  • Tallers, summer kitchen (cuina), esports, ball, piscina, Let's Swim (piscina), cinema, teatre, jocs d'aigua, Tv Show, Zumba and Txi-kung for kids...
  • Sortida setmanal el dimecres
  • Samarreta amb disseny exclusiu de regal
  • La nit al casal

 

2019 Una Odissea espacial

Desprès de 50 anys que l'home va trepitjar la lluna, aquest estiu des del CEM (Centre Espacial Montseny) ens prepararem per a ser astronautes, emprendrem una aventura per l’univers i coneixerem tots els secrets que tenen amagats els planetes i les estrelles.

Puja al coet, let’s go to the stars... 3, 2, 1...LIFT OFF!!!

Expressa't

T’agradaria convertir-te en una estrella de cine? Viure les escenes més famoses del cinema de Hollywood? T’atreveixes a entrar en un plató? Convertir-te en el personatge més apassionant de la gran pantalla? Al Casal Expressa’t de TEATRE tot això és possible. El nostre escenari es convertirà cada setmana en el plató de les escenes més emblemàtiques del món del cinema, on cadascú de nosaltres podrà posar-se en la pell dels protagonistes de les històries més sorprenents de tots els temps. Viatjar a l'espai per descobrir els personatges de Star Wars. Entrar en el parc temàtic més perillós, Jurassik Park. Posar-te en la pell de grans estrelles com Marilyn Monroe o Humphrey Bogart. Et donarem eines i trucs per fer això possible, i sobretot, passar-ho bé! Oblida’t de ser un simple espectador i passa a l’acció.

3, 2, 1… S’AIXECA EL TELÓ!!!

És Dansa!

Els grans musicals. Aquest estiu ens divertirem ballant els grans musicals de tots els temps: Grease, West Side Story, Flashdance, Cats, Night Fever, La la Land, Cantando bajo la lluvia...

Reproduirem escenes conegudes per transformar-nos en aquells protagonistes que tant ens van fer gaudir i escollirem tots els estils per fer-ne un bon tastet.

La imaginació no té límits!

És Art

Aquest setembre ens convertirem en artistes, investigant i descobrint noves formes de crear!

Tot el que puguis imaginar i molt més en un Casal ple d'amics i experiències inoblidables.